A főzés (sütés) könnyű fejet, nyitott lelket és meleg szívet kíván. (Paul Gauguin)

Bake your smile

Narancslikőrös csokiszuflé

Az első szárnypróbálgatás

2017. január 22. - bakeyoursmile

A csokiszuflé jó, mert lehet vele villantani, cserébe kevés hozzávalóból, rövid idő alatt gond nélkül elkészül. Persze porszem bármikor kerülhet a gépezetbe, nálam például az alaprecept amit kinéztem, hiába négy adagos volt, kevésnek bizonyult így eléggé kicsi szufléim lettek :) Esetünkben kevésbé…

Tovább

Expressz sajttal töltött perec

Estére vendégeket vártam és szerettem volna valami gyors és finom borkorcsolyával megörvendeztetni őket. Így jött a kívül-belül sajtos perec ötlete amit az egyik amerikai gasztro oldalról  (Tasty) szemezetem. A perec tényleg hamar elkészül, nagy sikert is aratott, az pedig már csak hab volt a…

Tovább
süti beállítások módosítása