A főzés (sütés) könnyű fejet, nyitott lelket és meleg szívet kíván. (Paul Gauguin)

Bake your smile

Kisül, hogy mi sül ki, avagy a bemutatkozó poszt

2016. augusztus 07. - bakeyoursmile

 

985005929-ed0aa30d21fa44626375f020fcd15f22.jpg

(forrás)

Szeretek enni. Ezt bátran ki merem jelenteni, arra azonban az utóbbi években kezdtem rájönni, hogy sütni (és főzni) is éppúgy - ha nem jobban - szeretek.

Hiszen a sütés kreativitást és türelmet igényel, majd sikerélményt és örömöt ad. Mosolyt csal az én arcomra, és mosolyt azokéra is akik számára készül.

Ahogy Hegyi Barbara is megmondta aki szeret, etet. Nos ezt vallom én is. A legjobbakat étel mellett (felett, közben) tudunk beszélgetni, sőt még sütni-főzni is jobb társaságban. A családunkban a konyhának központi szerepe van, a legtöbb időt ott is töltjük amikor otthon vagyunk.

Nem vagyok kiemelkedő konyhatündér, nem is fogok tökéletességeket posztolni, de finomakat reményeim szerint igen, szívvel-lélekkel, és persze mosollyal. :)

 

Szabina

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakeyoursmile.blog.hu/api/trackback/id/tr239639100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása