A főzés (sütés) könnyű fejet, nyitott lelket és meleg szívet kíván. (Paul Gauguin)

Bake your smile

Napi mosoly

2017. augusztus 06. - bakeyoursmile

delicious-chocolate-espresso-wedge-dessert-berries-thank-you-lk29.jpg

Ma 1 éves a blog! Hihetetlenül gyorsan elrepült ez az egy év. Született számtalan recept, és a máltai nyaralásom kivételével minden nap egy-egy megmosolyogtató napindító. Az első recept a kalács volt,  legnépszerűbb pedig a kifli volt, amit közel 19 ezren olvastatok! Az én személyes kedvenc receptem a birsalmás pite, már alig várom a közelgő birsalma szezont!

Számomra szuper volt ez az egy év, kitoltam a határaimat, nagyon sok sikerélményt és örömteli pillanatot hozott ez a blog. Köszönöm a támogatást a családomnak, Anyukámnak, Apukámnak, akik mindig segítettek, Anyukám a sok évtizedes rutinjával, Apukám pedig a mérnöki látásmódjával, a fő-fő támogatómnak Eszternek, aki a támaszom és a fotósom is, Attilának a fotós-kollégának, Adrinak és Ivettnek, Évinek, aki bátorított, Adrinak, aki jött kóstolni, és végül, de nem utolsó sorban azoknak a barátnőimnek, akik nélkül nem indult volna el a blog, ha nem noszogatnak eléggé, Angélának, Encinek és Juditnak!

És persze nagyon köszönöm Nektek, hogy olvastok!

Tartsatok velem a következő évben is! :*

Ne feledjétek, ma még játszhattok a gravírozott, faborítású pendrive-ért! :) Részletek a facebook oldalon! ;)

img_2293.PNG

Szabina

A bejegyzés trackback címe:

https://bakeyoursmile.blog.hu/api/trackback/id/tr7612704251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása